Free Spins på Mega Fortune

Mega FortuneSom ni säkert redan har hört har jackpotten på spelautomaten Hall of Gods gått ut. En lycklig vinnare på Betsson blev hela €6,7 miljoner rikare efter att ha lyckats pricka in jackpotten.

Detta tyckte Betsson var roligt och spännande så dem ger ut free spins till alla spelare på Mega Fortune. Mega Fortune är den spelautomaten som för tillfället har störst jackpott online. Och som ni säkert redan har hört är det den spelautomaten som har gett ut världens största jackpott genom tiderna, 154 miljoner kronor.

Hursomhelst ger Betsson nu alla svenska och norska spelare 10 free spins på denna lyxiga spelautomat. Jackpotten är just nu uppe i över 28 miljoner kronor och med lite flyt kan du bli ekonomiskt oberoende idag. Även om det är svårt är det inte omöjligt, hösten 2011 vann en 20-årig norrman 109 miljoner kronor på Mega Fortune med hjälp av några free spins.

Har du inget konto hos Betsson sedan tidigare är det bara att öppna ett idag. Betsson matchar även din första insättning upp till 1000 SEK.

Öppna ett konto på Betsson och börja snurra på Mega Fortune

24 Apr 2013